نمایندگی مجاز تعمیرات در تهران و کرج هر روز ۹ صبح تا ۱۰ شب
09122683301

اگر تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد یا نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد را جستجو می‌کنید، ریک سرویس تکنسین آشنا به برند دوو را به محل شما در امیرآباد (تهران) اعزام می‌کند. دارای گواهینامه معتبر از شرکت دوو و خدمات نمایندگی‌محور را با عیب‌یابی در محل، برآورد شفاف و گارانتی کتبی ارائه می‌دهیم. محله‌ای نزدیک دانشگاه تهران؛ اعزام تکنسین در محل. نیازی به بردن دستگاه به تعمیرگاه نیست؛ تعمیر روی همان دستگاه انجام و تست می‌شود.

دارای گواهینامه معتبر از شرکت دوو

در خدمات مربوط به ماشین ظرفشویی دوو، ریک سرویس دارای گواهینامه معتبر از شرکت دوو است. این یعنی عیب‌یابی با استاندارد فنی برند، خواندن ارورهای رایج دوو و انتخاب قطعه سازگار در همان محل شما در امیرآباد انجام می‌شود.

نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد

بسیاری از کاربران با عبارت نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد به‌دنبال تعمیرکار مطمئن هستند. ریک سرویس در امیرآباد همین مسیر را پوشش می‌دهد: اعزام سریع، تشخیص دقیق، هزینه شفاف و گارانتی کتبی.

فرآیند تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد

تماس بگیرید، مدل دستگاه و ایراد را بگویید، زمان حضور در امیرآباد هماهنگ می‌شود. پس از عیب‌یابی، هزینه اعلام و با تأیید شما تعمیر انجام می‌شود.

پوشش مرکز تهران برای دوو

علاوه بر امیرآباد، محله‌های اطراف در مرکز تهران هم تحت پوشش است. اگر در نزدیکی امیرآباد هستید، همان درخواست را ثبت کنید تا نزدیک‌ترین نوبت داده شود.

خدمات در امیرآباد

برندها در امیرآباد

سوالات متداول

تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد انجام می‌شود؟

بله. تکنسین آشنا به دوو برای تعمیر ماشین ظرفشویی به امیرآباد اعزام می‌شود.

نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد هستید؟

ریک سرویس دارای گواهینامه معتبر از شرکت دوو است و خدمات نمایندگی‌محور تعمیر ماشین ظرفشویی دوو را در امیرآباد ارائه می‌دهد.

هزینه تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد چقدر است؟

بعد از عیب‌یابی در محل اعلام می‌شود و به نوع ایراد و قطعه بستگی دارد.

دیدگاه مشتریان درباره تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد

۴٫۷ (3 دیدگاه)
رویا ص.

ظرفشویی ظرف‌ها رو تمیز نمی‌شست. فیلتر و بازو پاشش رو سرویس کردن، عالی شد.

پاسخ ریک سرویس

خواهش می‌کنیم. نمک و براق‌کننده رو هم منظم بریزید نتیجه بهتر می‌مونه.

شهاب و.

نشتی از زیر دستگاه داشتیم. واشر عوض شد و دیگه چکه نمی‌کنه.

لیدا م.

کار خوب بود. کمی معطلی برای قطعه داشتیم ولی نصب تمیز انجام شد.

درخواست تعمیر ماشین ظرفشویی دوو در امیرآباد

تکنسین ریک سرویس به امیرآباد اعزام می‌شود — عیب‌یابی در محل، هزینه شفاف، گارانتی کتبی.

09122683301
تماس بگیرید 09122683301